ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Πολεμικό Ναυτικό: Συνολικά 14 μαθητές θα ζήσουν την εμπειρία κατάδυσης με υποβρύχιο

Πολεμικό Ναυτικό: Συνολικά 14 μαθητές θα ζήσουν την εμπειρία κατάδυσης με υποβρύχιο

Μια μοναδική εμπειρία, κατάδυσης με υποβρύχιο (τύπου 214), θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν συνολικά 14 μαθητές απ’ όλη την Ελλάδα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού.

Η κλήρωση για την επιλογή όλων των μαθητών/μαθητριών, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, παρουσία του αρχηγού ΓΕΝ αντιναύαρχου Νικόλαου Τσούνη, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που διοργανώνει το πολεμικό ναυτικό προς τιμήν των οικογενειών του προσωπικού του, στο πλαίσιο του εορτασμού του Αγίου Νικολάου.

Για τη συμμετοχή στην κλήρωση απαιτείται η συμπλήρωση αίτησης και υπεύθυνης δήλωσης έως τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στη διεύθυνση (https://form.hellenicnavy.gr/index.php/klirosi/)

Δύο ζεύγη μαθητών-μαθητριών από την Σύμη και την Μάνδρα αντίστοιχα (που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες)και άλλοι δέκα μαθητές απ’ όλη την επικράτεια,θα είναι οι τυχεροί που θα ζήσουν

Ο πλους του υποβρυχίου θα πραγματοποιηθεί κατά τη χρονική περίοδο των εορτών των χριστουγέννων-νέου έτους, για να μη διαταραχθεί η παρακολούθηση των μαθημάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για όσους κληρωθούν και διαμένουν σε απόσταση άνω των 200 χλμ από την Αθήνα, τα έξοδα μετακίνησης καθώς και διαμονής τους θα καλυφθούν με μέριμνα του Πολεμικού Ναυτικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.