ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε το «Αβέρωφ» στους Θεσσαλονικείς – Τι έγραψαν στο βιβλίο επισκεπτών

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε το «Αβέρωφ» στους Θεσσαλονικείς – Τι έγραψαν στο βιβλίο επισκεπτών

Το «Αβέρωφ» άνοιξε τέσσερα βιβλία για να χωρέσει τις εντυπώσεις της Βορείου Ελλάδας που επισκέφθηκαν το θωρηκτό κατά τη διάρκεια παραμονής του στη Θεσσαλονίκη. Οι επισκέπτες πήραν μια «γεύση» ιστορίας πριν το θωρηκτό, αναχωρήσει για την μαρίνα Φλοίσβου, που είναι η μόνιμη του «κατοικία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Συγχαρητήρια! Να είστε πάντα το θωρηκτό της νίκης», «Ευλογημένο πλοίο, άντεξε σε όλες τις κακουχίες και είναι ακόμα ζωντανό», «Η ελληνική ιστορία ζωντανεύει μπροστά στα μάτια σου. Ζήτω το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό. Ζήτω η Ελλάδα», «Δέος και συγκίνηση γι’ αυτόν τον ζωντανό θρύλο», «Τιμή μας που επισκεφθήκαμε το δοξασμένο θωρηκτό μας! Θυμηθήκαμε δοξασμένες σελίδες της ιστορίας μας. Υποσχόμαστε να σταθούμε κι εμείς άξιοι στο μέλλον και να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας» είναι ορισμένα μόνο από τα μηνύματα θαυμασμού και εθνικής υπερηφάνειας που «ξεπηδούν» μέσα από τις σελίδες του τελευταίου βιβλίου επισκεπτών, όπως δείχνει και ο κυβερνήτης του «Αβέρωφ», αρχιπλοίαρχος Σωτήρη Χαραλαμπόπουλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.