ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Παραδίδονται δύο νέες κορβέτες stealth σχεδίασης στο τουρκικό Ναυτικό αλλά τα χειρότερα έρχονται για το ΠΝ…

Παραδίδονται δύο νέες κορβέτες stealth σχεδίασης στο τουρκικό Ναυτικό αλλά τα χειρότερα έρχονται για το ΠΝ…

Kαθελκύστηκε η τρίτη stealth κορβέτα κλάσεως ADA F-513 BURGAZADA του τουρκικού Ναυτικού στα ναυπηγεία Γκιολτσούκ της Κωνσταντινούπολης, ενώ τις επόμενες ημέρες καθελκύεται και η τέταρτη κορβέτα, η F-514 KINALIADA.

Τα σκάφη είναι ανώτερα από τις ελληνικές φρεγάτες κλάσης “S” σε ότι αφορά τα ηλεκτρονικά και αντιπυραυλικά συστήματα, ενώ φέρουν ίσο οπλισμό για προσβολές σκαφών επιφανείας.

Η κατάσταση του ελληνικού Στόλου δεν είναι αυτή που πρέπει και το ναυπηγικό πρόγραμμα κύριων σκαφών επιφανείας έχει μείνει πίσω 10 χρόνια.

Το μοναδικό σκάφος του ΠΝ που ναυπηγείται ακόμα είναι η τελευταία πυραυλάκατος της κλάσης “Ρουσέν” στα ναυπηγεία Ελευσίνας και το Type 214 “Κατσώνης” στον Σκαραμαγκά, έναντι συνολικά 7 κύριων σκαφών επιφανείας και 6 υποβρυχίων (“μίνι” αεροπλανοφόρο, τέσσερις φρεγάτες TF-100, έξι Type 214TN και δύο κορβέτες που παραδίδονται) στο τουρκικό Ναυτικό.

Kαι έπονται και έξι σκάφη επιφανείας μεγέθους αντιτορπιλικού εκτοπίσματος 7-8.000 τόνων, τα οποία τώρα ολοκληρώνουν την σχεδίασή τους σε συνεργασία με την ΒΑΕ Systems

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το οποίο τουρκικό Ναυτικό ήδη υπερέχει σε αριθμό και ποιότητα πλοίων…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.