Ο Π. Παυλόπουλος παρέδωσε τα ξίφη στους νέους σημαιοφόρους κατά την τελετή ορκωμοσίας της σχολής δοκίμων

Ο Π. Παυλόπουλος παρέδωσε τα ξίφη στους νέους σημαιοφόρους κατά την τελετή ορκωμοσίας της σχολής δοκίμων

Τον καθιερωμένο όρκο έδωσαν 34 νέοι και νέες σημαιοφόροι

Τα ξίφη στους νέους και νέες σημαιοφόρους του Πολεμικού Ναυτικού επέδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε απόψε στις εγκαταστάσεις της σχολής Ναυτικών Δοκίμων, στον Πειραιά.

Τον καθιερωμένο όρκο έδωσαν 34 νέοι και νέες σημαιοφόροι, από τους οποίους 3 ήταν από την Κύπρο και 1 από την Νιγηρία. Πρόκειται για 24 μάχιμους, και 10 μηχανικούς.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Στην τελετή παρέστησαν επίσης ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης, εκπρόσωποι της Βουλής και των κομμάτων, η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, τοπικές αρχές καθώς και συγγενείς και φίλοι των νεορκισθέντων σημαιοφόρων, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.