ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ρωσικό Ναυτικό: Το Νοέμβριο παραδίδεται η φρεγάτα Admiral Gorshkov

Ρωσικό Ναυτικό: Το Νοέμβριο παραδίδεται  η φρεγάτα Admiral Gorshkov

Τις τελικές θαλάσσιες δοκιμές πραγματοποιεί η ρωσική φρεγάτα Admiral Gorshkov (Project 22350) με την απόφαση για την αποδοχή της από το Ρωσικό Ναυτικό να αναμένεται με βάση τα αποτελέσματα των δοκιμών σύμφωνα με τον πρόεδρο της εταιρείας United Shipbuilding Corporation (USC) Alexey Rakhmanov.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας USC υπο την αιγίδα της οποίας βρίσκονται τα ρωσικά ναυπηγεία, τα αποτελέσματα των δοκιμών θα επηρεάσουν την απόφαση του Ρωσικού Ναυτικού για το μέλλον του πλοίου, ενώ σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ναυπηγείο Severnaya που ναυπήγησε το πλοίο, η φρεγάτα θα επιστρέψει στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών και ακολούθως θα συμμετάσχει στην ναυτική παρέλαση που γίνεται κάθε καλοκαίρι στην Αγ. Πετρούπολη παρουσία του Ρώσου Προέδρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ναυπήγηση της φρεγάτας Admiral Gorshkov (Project 22350) ξεκίνησε το 2006 και αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις και προβλήματα με αποτέλεσμα να χρειαστούν συνολικά περισσότερα από 12 χρόνια για την ολοκλήρωση και δοκιμή του νέου πλοίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.