ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

F21: Η γαλλική τορπίλη που πάντα πετυχαίνει το στόχο της – Υποψήφια για το ΠΝ (βίντεο)

F21: Η γαλλική τορπίλη που πάντα πετυχαίνει το στόχο της – Υποψήφια για το ΠΝ (βίντεο)

Η τορπίλη F21 είναι γαλλικής κατασκευής και θεωρείται πλέον έτοιμη να ενταχθεί σε υπηρεσία για το γαλλικό Ναυτικό εντός του 2019.

Είναι μια τορπίλη συμβατή με όλους τους τύπου υποβρυχιών, που σημαίνει ότι μπορεί να ενταχθεί και στο Πολεμικόν Ναυτικό

Η τορπίλη F21 κατασεκαυάεζται από την γαλλική εταιρεία Naval Group (πρώην DCNS) και έχει περάσει πλέον δικιμαστεί επιτυχώς.

Η πιο πρόσφατη δοκική έγινε στις 28 Μαρτίου από πυρηνοκίνητο υποβρύχιο σε υποθαλάσσιο πεδίο δοκιμών κοντά στις ακτές της Κυανής Ακτής.

Η F21 θα είναι η τορπίλη του γαλλικού Ναυτικού στο εγγύς μέλλον. Είναι αξιοσημείωτο ότι οι F21, μπορούν να εκτοξευθούν και από πλοία επιφανείας.

Πρόκειται για αναβαθμισμένη έκδοση της ιταλικής τορπίλης «Μαύρος Καρχαρίας» (Black Shark torpedo). Η συγκεκριμένη έχει προταθεί και στο ΠΝ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=ZRoLsGib3v0

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.