ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Πάλι λεφτά δίνουν (πέραν των 3 δισ. ευρώ) για να ολοκληρωθεί (;) η ναυπήγηση των υποβρυχίων 214 & των ΤΠΚ Super Vita

Πάλι λεφτά δίνουν (πέραν των 3 δισ. ευρώ) για να ολοκληρωθεί (;) η ναυπήγηση των υποβρυχίων 214 & των ΤΠΚ Super Vita

Toν «ατέλειωτο» έχουν τα κονδύλια που διατίθενται για την ολοκλήρωση των ναυπηγήσεων σε ΕΝΑΕ και Ναυπηγεία Ελευσίνας για τα προγράμματα των 4 Υ/Β Τύπου 214HN και των ΤΠΚ Super Vita Νο 6 και 7, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τροπολογία σε σχέδιο νόμου του ΥΠΟΙΚ χορηγήθηκε πρόσθετη χρηματοδότηση έως τις 30 Ιουνίου 2019 ύψους: €35 εκατ. στα ΕΝΑΕ για την ολοκλήρωση του προγράμματος των 4 Υ/Β Τύπου 214HN και €30,07 εκατ. στις ΝΒΕΕ για την ολοκλήρωση του προγράμματος των ΤΠΚ Super Vita Νο 6 και 7!

Αυτό σημαίνει ότι ούτε το 2019 δεν θα έχει πλεύσει σε επιχειρησιακές αποστολές το τέταρτο υποβρύχιο Type 214 και οι δύο πυραυλάκατοι.

Το πρώτο «παλεύει» να τελειώσει εδώ και δέκα χρόνια και οι δύο πυραυλάκατοι εδώ και έξι χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι είναι η τρίτη ή η τέταρτη φορά που χρηματοδοτούνται εκ νέου αυτά τα προγράμματα πέρα των 3 δισ. ευρώ που έχουν δοθεί μέχρι στιγμής από την ημέρα της υπογραφής τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.