ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βοστώνη: Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Βοστώνη: Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Ξεκινούν από την Ομοσπονδία Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας οι προετοιμασίες για την ετήσια παρέλαση του Ελληνισμού για την απελευθέρωση της Ελλάδος, η οποία θα γίνει φέτος την Κυριακή 30 Απριλίου.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της παρέλασης, επελέγη η συγκεκριμένη ημερομηνία με την ελπίδα ο καιρός να είναι καλός. Υπενθυμίζουμε ότι η παρέλαση του 2016 ακυρώθηκε λόγω κακοκαιρίας.

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 7:30 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί πανομογενειακή συνέλευση της Ομοσπονδίας στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο, ανάμεσα στα θέματα της οποίας συμπεριλαμβάνεται και η διοργάνωση της παρέλασης.

Η Ομοσπονδία κάνει έκκληση στα σωματεία και τους συλλόγους που την συγκροτούν να παρευρεθούν στην πανομογενειακή συνέλευση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Παρασκευή 28 Απριλίου θα γίνει η ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση στο κυβερνείο της Μασαχουσέτης για την εθνική γιορτή της Ελλάδος, και στη συνέχεια η δεξίωση στο Γενικό Προξενείο το οποίο ως γνωστόν βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κυβερνείο επί της οδού Beacon Street. Tο Σάββατο το βράδυ 29 του μηνός θα γίνει το επίσημο δείπνο και η απονομή των υποτροφιών, όπως διαβάζουμε στον Εθνικό Κήρυκα Ν. Υόρκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.