ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Έλληνας ομογενής και απόφοιτος του Harvard Γιώργος Ζησιάδης ο «πιο ευτυχισμένος άνθρωπος» του Σαν Φρανσίσκο

Ο Έλληνας ομογενής και απόφοιτος του Harvard Γιώργος Ζησιάδης ο «πιο ευτυχισμένος άνθρωπος» του Σαν Φρανσίσκο

Ο Γιώργος Ζησιάδης είναι ένας από τους πιο δημιουργικούς καλλιτέχνες του Σαν Φρανσίσκο.

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και η καταγωγή του είναι από τη Θεσσαλονίκη, την οποία επισκέπτεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι. Μεγάλωσε σε μία από τις πιο ελληνικές γειτονιές, όπως τονίζει ο ίδιος.

Πήγε στο ελληνικό σχολείο St. Demetrios στο Queens, και σε αυτό οφείλει το γεγονός ότι μιλά πολύ καλά ελληνικά.

«Μεγάλωσα στην Αστόρια της Νέας Υόρκης σε μία άκρως ελληνική γειτονιά. Το γεγονός ότι κάθε καλοκαίρι ως παιδί το περνούσα στην Ελλάδα, βοήθησε στο να μεγαλώσω με 2 κουλτούρες» δηλώνει σε συνέντευξή του.

Στη συνέχεια φοίτησε στο  Stuyvesant High School και ακολούθησε Harvard, όπου σπούδασε και αποφοίτησε το 2011, σπουδάζοντας κοινωνιολογία.

Στόχος του είναι να εμφυσήσει τη δημιουργικότητα και το χιούμορ της ανατροπής στην καθημερινή ζωή. Οι δουλειές του έχουν φιλοξενηθεί στα πιο σημαντικά περιοδικά και εφημερίδες όπως TIME, NPR, WIRED, FastCompany, PSFK.

 Τον έχουν περιγράψει ως τον «πιο ευτυχισμένο κάτοικο του San Francisco» και ο ίδιος με την σειρά του προσπαθεί να κάνει λίγο πιο χαρούμενους τους κατοίκους του Σαν Φρανσίσκο !

«Η ευτυχία για μένα είναι το να εκτιμάς την ομορφιά αυτών που σε περιβάλλουν κάθε στιγμή. Αυτό προσπαθώ να τονίσω με τα περισσότερα από τα δρώμενα μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.