Καταγγελία για οικονομικό σκάνδαλο στη Μονάδα Βατραχανθρώπων του ΛΣ

Καταγγελία για οικονομικό σκάνδαλο στη Μονάδα Βατραχανθρώπων του ΛΣ

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν διαρρεύσει από το Ναυτοδικείο αλλά και το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων, εδώ και μέρες εξετάζεται καταγγελία για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος στη Μονάδα Βατραχανθρώπων του Λιμενικού Σώματος.

Με βάση το Νόμο, ένα στέλεχος Λιμενικού Σώματος  τυγχάνει δικαιούχος της ειδικής αποζημίωσης για εργασία πέραν του πενθημέρου. Παρ’ όλα αυτά και ενώ ο Νόμος είναι ξεκάθαρος, στη Μονάδα Βατραχανθρώπων του Λιμενικιού συμβαίνουν περίεργα πράγματα.

Περιστατικά που αν μη τι άλλο, αν αποδειχθούν αληθινά, θα αποτελούν μαύρη σελίδα για τη συγκεκριμένη Μονάδα που υπερασπίζεται κάτω από αντίξοες συνθήκες την ελληνική σημαία. Διότι την ίδια ώρα που υπάρχουν περικοπές σε όλα τα επίπεδα ακόμα και για τις Ειδικές Δυνάμεις, στη Μονάδα Βατραχανθρώπων καταγγέλονται υψηλόβαθμα πρόσωπα αλλά και αθλητές ότι λαμβάνουν τη συγκεκριμένη ειδική αποζημίωση χωρίς να το δικαιούνται.

Σύμφωνα με τα καταγγελόμενα, υπάρχουν στελέχη τα οποία όχι απλά δεν συμπληρώνουν το απαιτούμενο ωράριο εργασίας που είναι 40 ώρες για το διάστημα Δευτέρα ως Παρασκευή, αλλά εμφανίζονται να έχουν κλασική συμπεριφορά δημοσίων υπαλλήλων που υπέγραφαν και χτυπούσαν κάρτες χωρίς καν να παρίστανται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συμπεριφορές που αποτελούν πλήγμα στην εικόνα των Σωμάτων Ασφαλείας και ειδικότερα των Βατραχανθρώπων που έχουν δώσει το αίμα τους για την πατρίδα. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.