Νέα στοιχεία για την αυτοκτονία του 33χρονου Λοχία

Νέα στοιχεία για την αυτοκτονία του 33χρονου Λοχία

Νέα στοιχειά βγαίνουν στη δημοσιότητα σχετικά με την αυτοκτονία του 33χρονου λοχία στο Σουφλί.

Η αυτοκτονία του 33χρονου στρατιωτικού έχει σοκάρει τόσο την XVI Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού, όπου υπηρετούσε όσο και ολόκληρο τον Έβρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Τον άτυχο στρατιωτικό, τον βρήκαν απαγχονισμένο τα συγγενικά του πρόσωπα στο σπίτι των πεθερικών του. Αμέσως ειδοποίησαν ασθενοφόρο, το οποίο λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Σουφλί, ο 33χρονος στρατιώτης είχε ακόμα έναν πολύ ασθενή σφυγμό και οι διασώστες κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στην ζωή με μαλάξεις και με τη χρήση απινιδωτή. Δυστυχώς όμως κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν έχει ακόμα γίνει γνωστό αν άφησε κάποιο σημείωμα. Στο χωριό διαδραματίστηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας, με τους γονείς, την σύζυγο του, τους συγγενείς και τους ελάχιστους κατοίκους να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως ένας τόσο νέος άνθρωπος προχώρησε σε αυτή την πράξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.