ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ποιο είναι το Α/Α σύστημα SAMP/T που θέλει να προμηθευτεί η Τουρκία από Γαλλία-Ιταλία (βίντεο)

Ποιο είναι το Α/Α σύστημα SAMP/T που θέλει να προμηθευτεί η Τουρκία από Γαλλία-Ιταλία (βίντεο)

Σύμφωνα με την νέα συμφωνία, Τουρκία, Ιταλία και Γαλλία εντατικοποιούν την συνεργασία τους στο πεδίο της άμυνας. Στην νέα περίοδο, οι τρεις χώρες θα συντονίσουν τα βήματα τους στα πεδία των ηλεκτρονικών συστημάτων, λογισμικών και συστημάτων παρομοιώσεων.

Επίσης, θα πραγματοποιήσουν κοινά βήματα για την δημιουργία κοινών αεροπορικών πυραυλικών συστημάτων. Ακόμη, θα εντατικοποιηθεί η συνεργασία σε όλα τα πεδία της σύγχρονης αμυντικής τεχνολογίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως πρώτο βήμα της συνεργασίας, οι τρεις χώρες θα βολιδοσκοπήσουν τα περιθώρια της ενατικοποίησης της συνεργασίας σε ότι αφορά το σύστημα SAMP-T το οποίο παράγει η EUROSAM. Παρατηρητές τονίζουν ότι η Τουρκία έχει ήδη ξεκινήσει συνομιλίες με αυτόν τον συνεταιρισμό για την εξασφάλιση νέου πυραυλικού συστήματος που στην έκδοση του πυραύλου ASTER-30 μπορεί να αναχαιτίσει στόχους στα 120χλμ με ταχύτητα 4,5μαχ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.