ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

O όμιλος Καλασνικοφ θα κατασκευάζει και UAV πλέον

O όμιλος Καλασνικοφ θα κατασκευάζει και UAV πλέον

Να αρχίσει την κατασκευή μη επανδρωμένων πτητικών συσκευών παντός τύπου και να παρέχει παράλληλα διαφόρων ειδών υπηρεσίες στον τομέα αυτό, ανακοίνωσε το γραφείο τύπου του ομίλου «Καλάσνικοφ».

Όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής του ομίλου «Καλάσνικοφ» Αλεξέι Κριβορούτσκο, ο όμιλος εκτιμά ότι η αγορά δείχνει ενδιαφέρον για τα προϊόντα του ομίλου, ο οποίος προτίθεται να παρέχει, τόσο σε ιδιωτικές όσο και στις κρατικές επιχειρήσεις, όλες τις απαιτούμενες υπηρεσίες που σχετίζονται με τον τομέα των μη επανδρωμένων αεροσκαφών, από την πώληση έως την συντήρηση και την εκμετάλλευση τους σύμφωνα με δημοσίευμα του TASS, που αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι κατασκευαστές μη επανδρωμένων πτητικών συσκευών και αεροσκαφών που ανήκουν στον όμιλο «Καλάσνικοφ» έχουν τη σχετική εμπειρία όσον αφορά τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Ο όμιλος εταιρειών ZALA ήδη προτείνει τις πτητικές του συσκευές για τον έλεγχο των αγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου. Μεταξύ των πελατών του ομίλου είναι οι κρατικές εταιρείες Roskosmos, Rostelecom, Transeft, Gazprom, Rosatom, Lukoil, Rosneft και πολλές άλλες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο όμιλος «Καλάσνικοφ» διευκρίνισε ότι αυτή τη στιγμή εκτός από τα ελαφρά μη επανδρωμένα αεροσκάφη δημιουργούνται και βαρέος τύπου μη επανδρωμένα αεροσκάφη τα οποία βρίσκονται στο στάδιο των δοκιμών. Τα σκάφη αυτά θα μπορούν χωρίς πρόσθετη φόρτιση να παραμένουν στον αέρα μερικά εικοσιτετράωρα και να μεταφέρουν φορτία βάρους μερικών τόνων. Η παραγωγή των βαρέος τύπου μη επανδρωμένων αεροσκαφών προγραμματίζεται ν’ αρχίσει το καλοκαίρι του 2018.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.