ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κατηγορίες για «αφόρητη κατασκοπεία» της Τουρκίας από τον Γερμανό ΥΠΕΣ του κρατιδίου της Κάτω Σαξονίας

Κατηγορίες για «αφόρητη κατασκοπεία» της Τουρκίας από τον Γερμανό ΥΠΕΣ του κρατιδίου της Κάτω Σαξονίας

Ο υπουργός Εσωτερικών του κρατιδίου της Κάτω Σαξονίας Μπόρις Πιστόριους κατηγόρησε την Τουρκία ότι επιδίδεται σε «αφόρητη και απαράδεκτη» κατασκοπεία στη Γερμανία οπαδών του ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος κατηγορείται από την Άγκυρα ότι είναι ο υποκινητής της αποτυχημένης απόπειρας πραξικοπήματος του περασμένου Ιουλίου.

«Αναφορικά με τη συμπεριφορά των τουρκικών αρχών, οφείλουμε να πούμε ξεκάθαρα (…) ότι πρόκειται για έναν φόβο συνωμοσίας τον οποίο μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει παρανοϊκό», τόνισε ο υπουργός αποκαλύπτοντας ότι η Άγκυρα είχε ζητήσει από το Βερολίνο να την βοηθήσει να κατασκοπεύει 300 ανθρώπους και οργανώσεις για τις οποίες θεωρεί ότι πρόσκεινται στο κίνημα του Γκιουλέν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545; min-height: 15.0px}
p.p3 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545; min-height: 14.0px}

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.