ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

CIA: Στοιχεία σοκ για το εύρος του κατασκοπικού δικτύου που έχει στήσει σε όλον τον κόσμο ο Ερντογάν

CIA: Στοιχεία σοκ για το εύρος του κατασκοπικού δικτύου που έχει στήσει σε όλον τον κόσμο ο Ερντογάν

Στοιχεία σοκ για το εύρος του κατασκοπικού δικτύου που έχει στήσει σε όλον τον κόσμο η κυβέρνηση Ερντογάν έρχονται στο φως. 

Τουρκικές πρεσβείες από τέσσερις ηπείρους υπέβαλαν αναφορές για τους υποτιθέμενους αντιπάλους του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που ζουν στο εξωτερικό, μέσα σε μια εβδομάδα αφότου έλαβαν το σχετικό αίτημα από την Άγκυρα, τον περασμένο Σεπτέμβριο, σύμφωνα με έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα ένας Αυστριακός βουλευτής.

Τα έγγραφα αυτά, που παρουσίασε ο βουλευτής των Πρασίνων Πέτερ Πιλτς, αφήνουν να εννοηθεί ότι υπάρχει ένα δίκτυο παρακολούθησης μεγαλύτερο από εκείνο που είχαν αποκαλύψει μέχρι σήμερα οι αρχές που ερευνούν τις καταγγελίες περί παρακολούθησης Τούρκων πολιτών από την Άγκυρα σε τρεις ευρωπαϊκές χώρες.

«Υπάρχει σαφέστατα ένα παγκόσμιο δίκτυο πληροφοριοδοτών. Δεν μπορούμε να πούμε ακριβώς πόσος χρόνος χρειάστηκε για να στηθεί αυτό το δίκτυο. Υποθέτω ότι έγινε μέσα σε μερικά χρόνια» είπε ο Πιλτς μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Ένας υψηλόβαθμος Τούρκος αξιωματούχος διέψευσε τις καταγγελίες λέγοντας ότι «αυτοί οι ισχυρισμοί είναι παντελώς λαθεμένοι».

Η Γερμανία, η Αυστρία και η Ελβετία έχουν ξεκινήσει έρευνες για να διαπιστώσουν αν όντως η Τουρκία κατασκόπευε παράνομα πολίτες και ιδρύματα στο έδαφός τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεταξύ των εγγράφων που έδωσε στη δημοσιότητα ο Πιλτς ήταν και ένα που φέρει το λογότυπο του πρωθυπουργικού γραφείου και της Ντιγιανέτ (Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων) και ζητούσε πληροφορίες για τους υποστηρικτές του ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.