Ανιψιά του Σ. Σκριπάλ στο BBC: «Ο θείος μου και η ξαδέρφη μου δεν θα τα καταφέρουν»

Ανιψιά του Σ. Σκριπάλ στο BBC: «Ο θείος μου και η ξαδέρφη μου δεν θα τα καταφέρουν»

Ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης δίνει η ανιψιά του Σεργκέι Σκριπάλ στον Ρώσο πρώην διπλό κατάσκοπο και τη κόρη του Γιούλια, σύμφωνα τα όσα δήλωσε στο ΒΒC.

Η Βικτόρια Σκριπάλ είπε ότι η πρόγνωση και για τους δύο “δεν είναι καθόλου καλή” έπειτα από την επίθεση που δέχτηκαν με νευροτοξικό παράγοντα στο Σάλσμπερι της Βρετανίας στις 4 Μαρτίου. Η ίδια δήλωσε στο BBC: «Από το 99% ίσως έχω 1% ελπίδες.΄Ο,τι και αν ήταν, τούς έχει αφήσει ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης. (Αν ζήσουν) θα είναι ανάπηροι για το υπόλοιπο της ζωής τους».

Η ανιψιά του Σεργκέι Σκριπάλ αποκάλυψε ακόμη ότι η μητέρα του πρώην κατασκόπου δεν έχει ενημερωθεί για την επίθεση. “Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι να προστατεύσουμε τη γιαγιά μας ώστε να μην ακούσει ή πληροφορηθεί κάτι”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τη Βρετανία, χώρες όλου του κόσμου προχώρησαν σε αντίμετρα εις βάρος της Ρωσίας, την οποία το Λονδίνο κατηγορεί για την επίθεση. Οι ΗΠΑ και πολλές χώρες της ΕΕ αλλά και του ΝΑΤΟ απέλασαν αυτή την εβδομάδα πολλούς Ρώσους διπλωμάτες ως αντίποινα για την επίθεση αυτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.