Murad Bayar: “5 UAV ΑΝΚΑ το καλοκαίρι – Το 2023 το πρωτότυπο του τουρκικού μαχητικού”

Murad Bayar: “5 UAV ΑΝΚΑ το καλοκαίρι – Το 2023 το πρωτότυπο του τουρκικού μαχητικού”

Πέντε αεροχήματα ΑΝΚΑ θα διαθέτουν οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι σύμφωνα με τον διευθυντή της SSM Murad Bayar. Τα αεροχήματα αυτά κατά πάσα πιθανότητα θα περιλαμβάνουν και ορισμένα από τα πρότυπα τα οποία χρησιμοποιούνται αυτή την περίοδο για την ολοκλήρωση του προγράμματος δοκιμών του αεροχήματος και των υποσυστημάτων που αυτό φέρει.

Όπως φαίνεται οι πιεστικές ανάγκες που θα προκύψουν το καλοκαίρι, την περίοδο που το PKK πραγματοποιεί την πλειονότητα των επιχειρήσεων του εντός της Τουρκίας, οδήγησαν την τουρκική στρατιωτική ηγεσία στην αξιοποίηση των ΑΝΚΑ νωρίτερα από ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Τα γνωστά προβλήματα με την αξιοποίηση των 10 HERON αλλά και οι πιεστικές ανάγκες του ερχόμενου καλοκαιριού δεν άφησαν πολλά περιθώρια όπως φαίνεται στον τουρκικό Στρατό.

Στην ίδια συνέντευξη ο Murad Bayar δήλωσε ότι το πρωτότυπο του νέου τουρκικού μαχητικού θα παρουσιαστεί το 2023 και ότι η παραγωγή του θα ξεκινήσει το 2033.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.