ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Ξέφυγε» ο Ρ.Τ. Ερντογάν – Κατεδαφίζει … γέφυρα γιατί «υποστήριζε» το PKK (φωτό)

«Ξέφυγε» ο Ρ.Τ. Ερντογάν – Κατεδαφίζει … γέφυρα γιατί «υποστήριζε» το PKK (φωτό)

Η καταπίεση του κουρδικού στοιχείου και του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (ΡΚΚ) στην Τουρκία από την κυβέρνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λαμβάνει καθημερινά νέες διαστάσεις.

Τώρα στο στόχαστρο των πολέμιων του ΡΚΚ – το οποίο από την ΕΕ, τις ΗΠΑ και την Τουρκία χαρακτηρίζεται ως «τρομοκρατική οργάνωση»- βρέθηκε μια… γέφυρα.

Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο δήμαρχος τη πόλης Τσατάκ στην Βαν της Τουρκίας κατεδάφισε μια γέφυρα γιατί διευκόλυνε το ΡΚΚ στη δράση του και γιατί «παρέχει βοήθεια στην τρομοκρατία».

Και αν και μπορεί να γίνει κατανοητή από στρατηγικής απόψεως μια τέτοια κίνηση, παραμένει ζήτημα το γεγονός πως η γέφυρα – που δημιουργήθηκε πέρυσι – διευκόλυνε πάρα πολύ τους πολίτες της περιοχής, οι οποίοι πλέον χρειάζεται να κάνουν μεγαλύτερα ταξίδια για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.