Ρώσος προεδρικός σύμβουλος για S-400: «Το συμβόλαιο με την Τουρκία έχει οριστικοποιηθεί απομένει το χρηματοδοτικό»

Ρώσος προεδρικός σύμβουλος για S-400: «Το συμβόλαιο με την Τουρκία έχει οριστικοποιηθεί απομένει το χρηματοδοτικό»

Το συμβόλαιο της Ρωσίας με την Τουρκία για την παράδοση συστημάτων S-400 οριστικοποιήθηκε και συμφωνήθηκε και το μόνο που μένει για την οριστική διευθέτησή του είναι το χρηματοδοτικό. Αυτό δήλωσε σήμερα ο Ρώσος προεδρικός σύμβουλος για θέματα στρατιωτικής και τεχνολογική συνεργασίας Vladimir Kozhin.

«Το συμβόλαιο συμφωνήθηκε και όλοι οι όροι έχουν αποσαφηνιστεί, αλλά το μόνο που απομένει για την υπογραφή του είναι η χρηματοδότηση καθώς τα κεφάλαια δεν έχουν εξευρεθεί ακόμη», είπε πιο συγκεκριμένα ο Kozhin, κατά τη διάρκεια της 8ης διεθνούς έκθεσης ναυτικής τεχνολογίας που πραγματοποιείται στην Αγία Πετρούπολη.

Το ίδιο επανέλαβε και ο Viktor Kladov της Rostec ο οποίος πρόσθεσε πως οι δύο χώρες έχουν συμφωνήσει σε όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες αλλά πρόσθεσε πως τα συμβόλαια δεν έχουν υπογραφεί ακόμη καθώς υπάρχουν άλλα θέματα που απομένουν.

«Υπάρχουν εμπορικά ζητήματα, χρηματοδοτικά και πολιτικά» είπε πιο συγκεκριμένα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.