ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σύμβουλος Ερντογάν: «Ο τουρκικός στρατός θα μείνει στην Κύπρο γιατί θέλουμε ειρήνη»

Σύμβουλος Ερντογάν: «Ο τουρκικός στρατός θα μείνει στην Κύπρο γιατί θέλουμε ειρήνη»

Η Τουρκία επιθυμεί ειρήνη και ευημερία στην Κύπρο και γι’ αυτό ο τουρκικός στρατός θα συνεχίσει να βρίσκεται στο νησί, υποστήριξε ο πρωτοσύμβουλος της τουρκικής προεδρίας, Μπουλέντ Γκεντικλί κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στα κατεχόμενα για την επέτειο της αποτυχημένης απόπειρας πραξικοπήματος στην Τουρκία.

Tην εκδήλωση, έξω από την λεγόμενη “πρεσβεία” της Τουρκίας στην κατεχόμενη Λευκωσία, πραγματοποίησε η πλατφόρμα «15η Ιουλίου, Δημοκρατική Νίκη και Πλατφόρμα Μνήμης Μαρτύρων».

Μιλώντας στην εκδήλωση, ο Μεχμέτ Ντεμιρτζί, εκπρόσωπος του τουρκικού κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης και εκπρόσωπος της πλατφόρμας, ευχήθηκε η Τουρκία να μην βιώσει παρόμοια εμπειρία ξανά.

Ο επικεφαλής σύμβουλος της τουρκικής προεδρίας Μπουλέντ Γκεντικλί είπε ότι οι μεγάλες δυνάμεις παίζουν μεγάλα παιγνίδια, κατά την έκφρασή του, στην Τουρκία και κάλεσε τον κόσμο να είναι ενωμένος και να επαγρυπνεί.

Λέγοντας ότι η ειρήνη και η ευημερία αποτελούν προτεραιότητα για την Τουρκία, ο κ. Γκεντικλί είπε πως επιθυμούν η ειρήνη και ευημερία να συνεχίσουν και στην Κύπρο και γι’ αυτό ο τουρκικός στρατός θα συνεχίσει να βρίσκεται στο νησί, όπως είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του, ο Τούρκος «πρέσβης», Ντεριά Καμπάι είπε ότι ο τουρκικός λαός απέδειξε ότι η ισχύς του έθνους μπορεί να νικήσει μια τρομοκρατική οργάνωση και πρόσθεσε πως η οργάνωση «ΦΕΤΟ» είναι όπως ο καρκίνος και θα πρέπει να καταστραφεί πλήρως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.