ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ερντογάν: Δεν θα φοβηθούμε από τις απειλές της Γερμανίας

Ερντογάν: Δεν θα φοβηθούμε από τις απειλές της Γερμανίας

Ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καταδίκασε σήμερα τις δηλώσεις της γερμανίδας υπουργού Οικονομίας που προειδοποίησε τις γερμανικές εταιρίες να μην επενδύουν στην Τουρκία και είπε πως η χώρα πρέπει “να συνέλθει”, καθώς η διαμάχη μεταξύ των δύο συμμάχων στο ΝΑΤΟ κλιμακώνεται.

Σε ομιλία του στην Κωνσταντινούπολη, ο Ερντογάν είπε επίσης πως η ταξιδιωτική οδηγία που εξέδωσε το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών για την Τουρκία είναι αδικαιολόγητη και κακόβουλη και πως η γερμανική κυβέρνηση πρέπει να απολογηθεί για τους τρομοκράτες στους οποίους η χώρα προσφέρει καταφύγιο, όπως είπε.

Ο Ερντογάν είπε ακόμη πως η χώρα του δεν θα φοβηθεί από τις “απειλές” της Γερμανίας και υπερασπίστηκε την ανεξαρτησία τις τουρκικής δικαιοσύνης, απαντώντας στις επικρίσεις του Βερολίνου.

“Δεν μπορούν να μας φοβίσουν με αυτές τις απειλές” είπε ο Ερντογάν, ο οποίος πρόσθεσε πως η “τουρκική δικαιοσύνη είναι πιο ανεξάρτητη” από τη δικαιοσύνη στη Γερμανία.

Ο Ερντογάν δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να επιλύσει τα προβλήματα που έχουν οι “αδελφές” χώρες του Κόλπου

Ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ενρτογάν δήλωσε σήμερα πως η Τουρκία θα κάνει ό,τι μπορεί για να επιλύσει τα προβλήματα μεταξύ των “αδελφών της περιοχής του Κόλπου” καθώς ετοιμάζεται να επισκεφθεί τη Σαουδική Αραβία, το Κουβέιτ και το Κατάρ στις 23 και 24 Ιουλίου.

Ο Ερντογάν είναι πιστός σύμμαχος του Κατάρ στη διαμάχη του με τους γείτονές του. Έχει ασκήσει κριτική σε έναν κατάλογο αιτημάτων που προέβαλαν η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μπαχρέιν και η Αίγυπτος προκειμένου να θέσουν τέρμα στις κυρώσεις που επέβαλαν τον περασμένο μήνα κατά του Κατάρ το οποίο κατηγορούν ότι χρηματοδοτεί τρομοκρατικές οργανώσεις και συμμαχεί με το Ιράν, που είναι ο κύριος αντίπαλός τους στην περιοχή.

Σε ομιλία του στην Κωνσταντινούπολη, ο Ερντογάν είπε πως τα πολιτικά προβλήματα είναι προσωρινά και κάλεσε τη Σαουδική Αραβία, τα ΗΑΕ και τις άλλες χώρες του Κόλπου να επενδύσουν στην Τουρκία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΠΕ ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.