ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα παραγγελία από Τουρκία για F-35A – Υπογράφηκε η σύμβαση κατασκευής 4 ακόμη αεροσκαφών

Νέα παραγγελία από  Τουρκία για F-35A – Υπογράφηκε η σύμβαση κατασκευής 4 ακόμη  αεροσκαφών

Σε νέα σύμβαση για την κατασκευή συνολικά 50 αεροσκαφών F-35 Lightning II από την παρτίδα παραγωγής χαμηλού ρυθμού(LRIP) Νο 11 υπέγραψε η εταιρεία Lockheed Martin Aeronautics Co με την Αμερικανική κυβέρνηση.

Ανάμεσα στα 50 αεροσκάφη που που πρόκειται να κατασκευαστούν περιλαμβάνονται 4 F-35A για την τουρκική Αεροπορία ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των αεροσκαφών που έχουν παραγγελθεί μέχρι σήμερα στα έξι, με στόχο βέβαια το πρόγραμμα να φτάσει τα 100 με 120 αεροσκάφη.

Πιο συγκεκριμένα το συνολικό ύψος της νέας σύμβασης ανέρχεται στα 3,6 δισ.$ (3.693.062.124) κάτι που βγάζει την τιμή Flyway της μονάδας στα 73,8 εκατ. $ και περιλαμβάνει την κατασκευή 50 αεροσκαφών για 6 κράτη και άλλες χώρες που αποκτούν στρατιωτικό υλικό από τις ΗΠΑ μέσω των δανείων FMS.

Η σύμβαση αυτή περιλαμβάνει εκτός της κατασκευής των 4 τουρκικών F-35A την κατασκευή ενός F-35B για την Βρετανία, ενός F-35A για την Ιταλία, οκτώ F-35A για την Αυστραλία, οκτώ F-35A για την Ολλανδία, έξι F-35A για την Νορβηγία και 22 F-35A για άλλες χώρες που αποκτούν αμερικανικό στρατιωτικό υλικό μέσω δανείων FMS.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.