ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Μ.Γιλντιρίμ: «Η Τουρκία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα στα σύνορα με την Ιντλίμπ»

Μ.Γιλντιρίμ: «Η Τουρκία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα στα σύνορα με την Ιντλίμπ»

Η Τουρκία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα στα μήκους 150 χλμ. σύνορα με τη συριακή επαρχία Ιντλίμπ, όπου τζιχαντιστές που συνδέονται με το πρώην παρακλάδι της Αλ Κάιντα έχουν αναλάβει τον έλεγχο, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Χθες ο υπουργός Τελωνείων της Τουρκίας δήλωσε πως οι τουρκικές αρχές θα περιορίσουν τη διακίνηση προϊόντων που δεν προορίζονται για την κάλυψη των πρωταρχικών αναγκών του πληθυσμού στο συνοριακό πέρασμα Μπαμπ αλ-Χάουα στην Ιντλίμπ, επειδή η συριακή πλευρά τελεί υπό τον έλεγχο μιας «τρομοκρατικής οργάνωσης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα πως το συνοριακό πέρασμα θα παραμείνει ανοικτό για τη διέλευση ανθρωπιστικής βοήθειας αλλά δεν θα επιτραπεί η διέλευση όπλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.