ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παραιτήθηκαν επτά στρατηγοί και ναύαρχοι των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παραιτήθηκαν επτά στρατηγοί και ναύαρχοι των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας επτά στρατηγοί και ναύαρχοι ζήτησαν την παραίτησή τους το πρωί της Τρίτης και αναμεταδίδει η Hürriyet.

Σύμφωνα με το υπουργείο, οι παραιτήσεις αυτές δεν έχουν καμία σχέση με τις πρόσφατες αλλαγές στην ιεραρχία του τουρκικού στρατού.

«Επτά εκ των στρατηγών και των ναυάρχων των τουρκικών ένοπλων δυνάμεων ζήτησαν να συνταξιοδοτηθούν. Οι αιτήσεις συνταξιοδότησης εγκρίθηκαν στις 18 Αυγούστου του 2017 μετά από σχετικό έλεγχο. Η συνταξιοδότηση των μελών αυτών του προσωπικού δεν έχουν καμία σχέση με τις αλλαγές στρατηγών και ναυάρχων που ανακοινώθηκαν στις 20 Αυγούστου 2017» τονίζει η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Αμύνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον τελευταίο χρόνο, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει απολύσει χιλιάδες αξιωματικούς – μεταξύ των οποίων 149 στρατηγούς και ναυάρχους- καθώς και εκατοντάδες στρατιωτικούς που υπηρετούσαν σε ΝΑΤΟϊκές βάσεις σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.