ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Οι Κούρδοι «τινάζουν στον αέρα» Τούρκο αντισυνταγματάρχη και την συνοδεία του

Βίντεο: Οι Κούρδοι «τινάζουν στον αέρα» Τούρκο αντισυνταγματάρχη και την συνοδεία του

Eνα ακόμα εντυπωσιακό πλήγμα κατά των τουρκικών ΕΔ κατάφερε το ΡΚΚ τινάζοντας στον αέρα έναν Τούρκο Αντισυνταγματάρχη και άλλα τέσσερα στελέχη του τουρκικού Στρατού

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 09.00 το πρωί της 19ης Οκτωβρίου και το βίντεο το ΡΚΚ επέλεξε να το δημοσιεύσει τώρα.

Οι Κούρδοι αντάρτες είχαν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό (ΙΕD) στην άκρη του δρόμου προς την πόλη Εσεντερέ στη δημοτική περιφέρεια του Χακάρι στην επαρχία της Γιουκσέκοβα.

Μόλις το όχημα στο οποίο επέβαινε ο Αντισυνταγματάρχης, δύο λοχίες και δύο στρατιώτες πέρασε δίπλα από τον εκρηκτικό μηχανισμό, αυτός ενεργοποιήθηκε σκοτώνοντας τους ακαριαία.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε κοντά στο χωριό Τσιλίκ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προς το παρόν η Άγκυρα δείχνει να αποφεύγει τον κίνδυνο μιας δημιουργίας ενός Κουρδιστάν στο Ιράκ αλλά αυτό δεν έχει μειώσει σε τίποτα την συχνότητα των επιθέσεων του ΡΚΚ κατά των δυνάμεων ασφαλείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.