Ο τουρκικός Τύπος προειδοποιεί για επικείμενη επίθεση του ΝΑΤΟ κατά της Τουρκίας μέσα στο 2018!

Ο τουρκικός Τύπος προειδοποιεί για επικείμενη επίθεση του ΝΑΤΟ κατά της Τουρκίας μέσα στο 2018!

Για επικείμενη επίθεση του ΝΑΤΟ κατά της Τουρκίας το 2018 κάνει λόγο ο τουρκικός Τύπος εντείνοντας ακόμη πιο πολύ την ένταση ανάμεσα στην Άγκυρα και την Βορειοατλαντική Συμμαχία.

Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα yenisafak η οποία ουσιαστικά απηχεί τις θέσεις και τις απόψεις του τουρκικού καθεστώτος, ενώ ο διευθυντής της είναι στενός φίλος και συνεργάτης του Ερντογάν, μιλά ανοικτά πλέον για μυστικό σχέδιο του ΝΑΤΟ με στόχο την επίθεση κατά της Τουρκίας μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2018 και στόχο να ρίξει από την εξουσία από τον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ,Ερντογάν.

Μάλιστα όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα το συμβάν στην Νατοϊκή άσκηση στη Νορβηγία, όπου ο Κεμάλ Ατατούρκ και ο Ρ.Τ.Ερντογάν παρουσιάζονταν ως εχθροί, δεν ήταν τυχαία, αντίθετα ήθελε να προετοιμάσει το ΝΑΤΟ για την επέμβαση στην Τουρκία.

Όπως εξηγείται στο σενάριο της Νατοική άσκησης στην Νορβηγία το ΝΑΤΟ προετοίμαζε επέμβαση εναντίον της «φανταστικής» χώρας Skolken της οποίας επικεφαλής ήταν ο δικτάτορας Ατατούρκ.

Στο σενάριο της άσκησης επί χάρτου υπήρχε ακόμη ένας λογαριασμός που είχε δημιουργήσει στο Twitter η νορβηγική μυστική υπηρεσία με το όνομα του Ερντογάν περιγράφοντάς τον ως «εχθρικό στόχο» ο οποίος έκανε συμφωνίες με στόχο να βλάψει το ΝΑΤΟ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η άσκηση ερμηνεύτηκε από την Άγκυρα ως σενάριο επίθεσης κατά της Τουρκίας και το πραγματικό σενάριο είναι να στρέψει το ΝΑΤΟ κατά της Τουρκίας μέσω του Ρ.Τ.Ενρτογάν, αναφέρει το τουρκικό δημοσίευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.