ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΣΟΚ: Τούρκος λοχίας σκότωσε στρατιώτη επειδή μιλούσε στο τηλέφωνο! (φωτό)

ΣΟΚ: Τούρκος λοχίας σκότωσε στρατιώτη επειδή μιλούσε στο τηλέφωνο! (φωτό)

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους το περιστατικό που έλαβε χώρα στις Ένοπλες Δυνάμεις της Τουρκίας. Λοχίας φέρεται να σκότωσε στρατιώτη που υπηρετούσε τη θητεία του, επειδή μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο με τη μητέρα του!

Ο άτυχος νέος που υπηρετούσε την θητεία του στην επαρχία του Μαρμαρά απεβίωσε στις 29 Νοεμβρίου ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο επί 54 ημέρες μετά από τα τραύματα που του επέφερε ο ανώτερός του χτυπώντας τον με το κράνος.

Σύμφωνα με την Hurriyet, ο νεαρός άντρας δέχτηκε την επίθεση όταν ο υπαξιωματικός τον είδε να μιλάει με την μητέρα του στο κινητό. Σύμφωνα με την στρατιωτική νομοθεσία της Τουρκίας απαγορεύεται στους στρατιώτες να χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα ενώ υπηρετούν την θητεία τους.

Ο μόνος αυτόπτης μάρτυρας του γεγονότος, ένας άλλος στρατιώτης δήλωσε πως ενώ πήγαινε να πλύνει τα χέρια του άκουσε τον Κιλίτς απλά να λέει ένα «ωχ». «Όταν γύρισα είδα τον Κιλίτς να είναι πεσμένος στο έδαφος και τον Χαντσί με ένα κράνος στο χέρι» σημείωσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το βράδυ ο Κιλίτς αισθάνθηκε πονοκέφαλο και όταν αυτός δεν υποχωρούσε, κάλεσαν ασθενοφόρο. Ο νεαρός πέθανε από αποπληξία 54 ημέρες μετά ενώ ήταν σε κώμα. Την ίδια ημέρα ο Χάντσι συνελήφθη.

Ο δράστης στην κατάθεσή του ισχυρίστηκε πως δεν χτύπησε το θύμα με το κράνος αλλά πως απλά του έτριψε το κράνος στο κεφάλι. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο ίδιος λοχίας πριν μερικούς μήνες φέρεται να είχε χτυπήσει με ένα ραβδί άλλους στρατιώτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο άτυχος στρατιώτης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.