ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

ZPT: Το νέο τουρκικό τυφέκιο μάχης των 5,56 χλστ. είναι έτοιμο (βίντεο)

ZPT: Το νέο τουρκικό τυφέκιο μάχης των 5,56 χλστ. είναι έτοιμο (βίντεο)

Από την εφημερίδα yeniakit διαβάζουμε για το νέο τουρκικό όπλο ZPT των 5,56 χλστ.

«Έρχεται το νέο εθνικό τυφέκιο Πεζικού.

Ο Αλεμντάρογλου ανέφερε πως έχουν παραχθεί τα πρωτότυπα του Εθνικού Τυφεκίου ΠΖ και πρόσθεσε πως: «Φέτος θα αρχίσουμε και την γραμμή παραγωγής του εθνικού μας τυφεκίου».

Η εταιρία βιομηχανία όπλων TİSAŞ Α.Ε. με έδρα την βιομηχανική περιοχή του Αρσίν-νομού Τραπεζούντας εξάγει πιστόλια σε πολλές χώρες στον κόσμο ενώ το 2018 ετοιμάζεται να προσθέσει και νέες χώρες σε αυτές που ήδη έχει εξαγωγές.

Ο Γκιοκτσέν Αλεμντάρογλου-αντιπρόεδρος του Δ.Σ, της εταιρίας Όπλων TİSAŞ-Τραπεζούντας, δήλωσε πως παρά τα προβλήματα που υπήρξαν στο 2017, ως TİSAŞ πέτυχαν και με το παραπάνω τους στόχους που είχαν στην αγορά του εσωτερικού και του εξωτερικού. Ανέφερε τα εξής:

¨Το 2018 θα συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε τους στόχους που έχουμε καθορίσει. Κάναμε εξαγωγές σε 45 χώρες με πρώτη τις ΗΠΑ. Φέτος προσθέτοντας και άλλες χώρες σε αυτές που εξάγουμε, θα πάμε ακόμη πιο ψηλά αυτόν τον αριθμό των 45 χωρών.

Το 2018 θα παράξουμε και νέα μοντέλα δίπλα στα ήδη παραγόμενα και θα περάσουμε στην γραμμή παραγωγής. Για όλα τα όπλα που παράγουμε υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά τα πιο αγαπημένα μας είναι τα ZİG M1911, Zigana PX-9, ZİG 14 και τα Zigana Αθλητικά μοντέλα μας¨.

Ο Αλεμντάρογλου ανέφερε πως στη νέα χρονιά θα αυξήσουν τις δυνατότητες παραγωγής και είπε πως ¨Θα προσθέσουμε στην ήδη υπάρχουσα βιομηχανία μας έναν ακόμη κλειστό χώρο 4 χιλιάδων τ.μ. Έχουμε κάνει ήδη την παραγγελία των μηχανημάτων.

Το 2018 θα πάμε πολύ πιο πάνω το δυναμικό μας. Από την μέρα που ιδρυθήκαμε, έχουμε αναπτύξει πολλά σχέδια σχετικά με την Τουρκική Αμυντική Βιομηχανία. Και θα προσθέσουμε ακόμη ένα.

Έχουμε ήδη κατ6ασκευάσει τα πρωτότυπα του Εθνικού Τυφεκίου Zigana. Ένα όπλο 100% εγχώριο και παραχθέν με εθνικές δυνατότητες. Φέτος θα περάσουμε και στην γραμμή παραγωγής του¨.»

Πηγή: tourkikanea

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.