ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τουρκία: Η αστυνομία εισβάλει σε καφενεία και ελέγχει αν οι τηλεοράσεις παίζουν κουρδικά κανάλια!

Τουρκία: Η αστυνομία εισβάλει σε καφενεία και ελέγχει αν οι τηλεοράσεις παίζουν κουρδικά κανάλια!

Εφόδους σε καφενεία κάνει η αστυνομία και απειλεί τους ιδιοκτήτες, ώστε να μην παίζουν στην τηλεόραση κουρδικά κανάλια.

Οι αστυνομικοί επιβάλλουν να παρακολουθούνται τα κανάλι του Turksat, ενώ σε μια περίπτωση σχημάτισαν και δικογραφία για ένα καφενείο που δεν υπάκουσε. Ιδιοκτήτης καφενείου στην πόλη Ντίτζλε -που για λόγους ασφαλείας δεν θέλει να κοινοποιήσει το όνομα του- ανέφερε πως την ώρα που παρακολουθούσαν το κανάλι SterkTV, έγινε έφοδος αστυνομικών με ερπυστριοφόρα οχήματα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.

Όπως είπε οι αστυνομικοί τον απείλησαν πως αν το ανοίξει ξανά αυτό το κανάλι, θα του σφραγίσουν το μαγαζί.

Μαζί με την έναρξη της επιχείρησης στο Αφρίν, στις 20 Ιανουαρίου, ο πρωθυπουργός Γιλντιρίμ κάλεσε τα μεγαλοαφεντικά των ΜΜΕ που εκπέμπουν από τον Turksat και τους παρέδωσε μια εντολή με 15 σημεία. Ενώ αυτοί που παρακολουθούν τα ΜΜΕ που εκπέμπουν μέσω του Hotbird, βρίσκονται υπό πίεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.