ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Κλάδος Ελαίας»: Αυξάνονται οι απώλειες του τουρκικού Στρατού στην Αφρίν της Συρίας

«Κλάδος Ελαίας»: Αυξάνονται οι απώλειες του τουρκικού Στρατού στην Αφρίν της Συρίας

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της Τουρκίας και κυβερνητικό εκπρόσωπο Μπεκίρ Μποσντάγ συνολικά 52 Τούρκοι στρατιώτες έχουν σκοτωθεί και 202 τραυματιστεί στο πλαίσιο της επιχείρησης «Κλάδος Ελαίας».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Hurriyet ο τουρκικός στρατός και οι σύμμαχοί του στο μέτωπο το Αφρίν έχουν θέσει υπό έλεγχο 1.102 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Ο Μποσντάγ πρόσθεσε πως «μετά από πλήγματα με ρουκέτες από τους τρομοκράτες 7 πολίτες έχουν σκοτωθεί και 125 τραυματιστεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγα λεπτά μετά από αυτές τις δηλώσεις του τούρκου αξιωματούχου ακόμα ένας τούρκος στρατιώτης σκοτώθηκε σύμφωνα με το δημοσίευμα. Εντωμεταξύ ο τουρκικός στρατός και οι σύμμαχοί του δηλώνουν πως έχουν περικυκλώσει το αστικό κέντρο του Αφρίν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.