ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ρ.Τ. Ερντογάν κατά ΕΕ: «Στην Ελλάδα δώσατε 400 δισ. ευρώ – Σε εμάς τί;»!

Ρ.Τ. Ερντογάν κατά ΕΕ: «Στην Ελλάδα δώσατε 400 δισ. ευρώ – Σε εμάς τί;»!

Ο Ταγίπ Ερντογάν έδωσε ακόμα ένα ρεσιτάλ προκλητικότητας μέσα από το Προεδρικό Μέγαρο.

Με αφορμή την επιχείρηση στην Αφρίν ο Ερντογάν περιέγραψε την επίθεση ως ειρηνευτική αφού είπε ότι στόχος είναι να μην πάθουν τίποτα οι άμαχοι.

Παράλληλα μίλησε υποτιμητικά για τους Κούρδους λέγοντας ότι είναι «άπιστοι», ότι ακριβώς δηλαδή λέει και η ISIS για τους αντιπάλους της.

Ξεκινώντας φυσικά τόνισε το γεγονός ότι από τότε που ανέλαβε το κόμμα του την εξουσία, πάντα δρα με γνώμονα το τι θέλει ο λαός.

Συνεχίζοντας να περιαυτολογεί ανέφερε ότι χάρις σε αυτόν η Τουρκία έχει το 17ο ΑΕΠ στον πλανήτη και στη συνέχεια απήγγειλε και ποίημα του διάσημου Μεμέτ Ακίφ Ερσόι. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με ποιητές από το Αζερμπαϊτζάν. Μετά είπε να περάσει και στα πολιτικά.

Θυμήθηκε και το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016. Επιτέθηκε στον Γκιουλέν λέγοντας ότι δεν πέτυχε τον στόχο του και ότι θέλει να καταστρέψει την χώρα. Μίλησε για εκατοντάδες προδότες που φόρεσαν την στολή και προσπάθησαν να τον ανατρέψουν.

Και ξαφνικά στο κάδρο μπήκε η Ελλάδα και η ΕΕ.

«Η ΕΕ στήριξε την Ελλάδα κατά την οικονομική κρίση. Τους έδωσαν 400 δις ευρώ. Όταν χώρες με πετρέλαιο ή φυσικό αέριο έχουν προβλήματα τους βοηθάνε φυσικά με ανταλλάγματα. Αλλά όταν η Τουρκία έχει προβλήματα της γυρνάνε την πλάτη. Ακόμα κι έτσι όμως, εμείς λέμε ότι θα κάνουμε θυσίες και θα τα καταφέρουμε μόνοι μας».

Και όλα αυτά, την ημέρα που η Ευρωπαϊκή Ένωση ενέκρινε κονδύλι-δώρο 3 δισ. ευρώ για το προσφυγικό

Και συνέχισε: «Το τουρκικό έθνος δεν περίμενε ποτέ κανέναν στην ιστορία και ό,τι κατάφερε, το κατάφερε με την δύναμη της καρδιάς του.

Χαρακτήρισε για ακόμα μια φορά ειρηνευτική επιχείρηση την εισβολή στην Κύπρο και στο παραλήρημά του είπε ότι η Τουρκία δεν έχει ανάγκη κανέναν και πως θα παράγει τα δικά της όπλα γιατί έχει κακούς γείτονες, ενώ ταύτισε το PKK με τους Κούρδους της Συρίας και τους εξτρεμιστές μουσουλμάνους της ISIS.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.