ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το Βερολίνο πουλά στην Άγκυρα όπλα αξίας εκατ. ευρώ

Το Βερολίνο πουλά στην Άγκυρα όπλα αξίας εκατ. ευρώ

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στο Αφρίν το Βερολίνο πούλησε όπλα στην Τουρκία

Έγινε γνωστό πως μετά από την έναρξη της επιχείρησης «Κλάδος Ελαίας» της Τουρκίας, η γερμανική κυβέρνηση πούλησε στην Τουρκία αμυντικό υλικό αξίας εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με την είδηση της Deutsche Welle, το γερμανικό υπουργείο Οικονομίας ανακοίνωσε πως μετά από την έναρξη της επιχείρησης, δόθηκαν 20 ξεχωριστές άδειες για πώληση στην Τουρκία στρατιωτικού υλικού αξίας 4.400.000 €.

Σύμφωνα με τους νόμους στη Γερμανία, για την πώληση όπλων και στρατιωτικών υλικών χρειάζεται η έγκριση της γερμανικής κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο δόθηκαν 34 ξεχωριστές άδειες για την πώληση στην Τουρκία όπλων άξιας 9.700.000 €.

Πέρσι κατά την ίδια περίοδο είχαν εκδοθεί 14 άδειες και το κόστος των όπλων αυτών προς την Τουρκία ήταν 3.600.000 ευρώ.

Εντός του 2017 η Τουρκία πλήρωσε στην Γερμανία 34.200.000 ευρώ για εισαγωγή αμυντικού υλικού.

Πηγή: tourkikanea.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.