ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έξαλλος ο Ρ.Τ. Ερντογάν με φοιτητές που διαμαρτυρήθηκαν για την επιχείρηση στην Αφρίν (φωτό)

Έξαλλος ο Ρ.Τ. Ερντογάν με φοιτητές που διαμαρτυρήθηκαν για την επιχείρηση στην Αφρίν (φωτό)

Φοιτητές του Πανεπιστημίου Βοσπόρου διαμαρτυρήθηκαν για τη στρατιωτική επιχείρηση στην Αφρίν κρατώντας πανό που έγραφε: «Σε αυτούς τους προδότες της πατρίδας, σ’ αυτούς τους τρομοκράτες νέους δεν θα επιτρέψουμε να σπουδάσουν στα πανεπιστήμια.»

Την περασμένη εβδομάδα όταν ο τουρκικός στρατός μπήκε στο κέντρο του Άφριν, μια ομάδα φοιτητών του Βοσπόρου άνοιξε σταντ και μοίρασε λουκούμια στον κόσμο. Τότε μια άλλη ομάδα άνοιξε πανό το οποίο έγραφε: «Λουκούμια για εισβολή και σφαγή δεν γίνεται».

ΦΩΤΟ από diken.com

Ο Ερντογάν δεν τα άφησε όλα αυτά ασχολίαστα. «Στην Κωνσταντινούπολη την ώρα που μια ομάδα φοιτητών με πίστη και εθνικά πιστεύω μοίραζαν λουκούμια για το Άφριν, οι κομμουνιστές προδότες της πατρίδας πήγαν να ανατρέψουν το τραπέζι τους. Αυτοί είναι τρομοκράτες νέοι.

Σχετικά με αυτούς τους τρομοκράτες νέους κάνουμε κάθε είδους εργασία και αφού εντοπισθούν μέσα από τις περιγραφές, σε αυτούς δεν θα τους δώσουμε το δικαίωμα να σπουδάσουν στο πανεπιστήμιο. Το πανεπιστήμιο δεν μπορεί να ανατρέφει νεολαία τρομοκρατών. Το πανεπιστήμιο ανατρέφει μια γενιά που θα υπηρετήσει την πατρίδα και το έθνος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενώ απειλώντας και τους καθηγητές πανεπιστημίου είπε πως «Μόλις διαπιστώσουμε αυτούς που έχουν σχέσεις με αυτούς τους φοιτητές θα πράξουμε και για κείνους τα δέοντα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.