ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επιτυχημένες οι δοκιμές των νέων τουρκικών πυραύλων αέρος-αέρος  GÖKDOĞAN και BOZDOĞAN

Επιτυχημένες οι δοκιμές των νέων τουρκικών πυραύλων αέρος-αέρος  GÖKDOĞAN και BOZDOĞAN

Σύμφωνα με τουρκικές πηγές, οι δοκιμαστικές εκτοξεύσεις των πρώτων τουρκικών βλημάτων αέρος – αέρος BOZDOĞAN μεγάλου βεληνεκούς (κατηγορία AMRAAM) και GÖKDOĞAN (κατηγορία ΑΙΜ-9Χ) υπήρξαν επιτυχείς.

Ως επόμενο βήμα αναμένεται η διεξαγωγή δοκιμών σε ελισσόμενους στόχους στο πεδίο δοκιμών του Füzeri, στο τέλος του 2018.

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο βλήματα είναι συμπληρωματικά: Το GÖKDOĞAN περιγράφεται ως βλήμα μικρής εμβέλειας, υψηλής ευελιξίας, με υπέρυθρη καθοδήγηση και ικανότητα all aspect, ενώ το BOZDOĞAN περιγράφεται ως βλήμα μεγάλης εμβέλειας με ενεργή κεφαλή αναζήτησης ραντάρ, με ικανότητα εμπλοκής πολλαπλών στόχων και επικαιροποίησης στόχου μέσω ζεύξης δεδομένων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ανάπτυξή τους, που γίνεται από το Κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της αμυντικής βιομηχανίας (SAGE), άρχισε το 2013 και αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2020.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.