ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

22 ώρες μίλησε ο Ρ.Τ.Ερντογάν! – Ξεπέρασε και τον Φιντέλ Κάστρο

22 ώρες μίλησε ο Ρ.Τ.Ερντογάν! – Ξεπέρασε και τον Φιντέλ Κάστρο

Τουρκική εφημερίδα χρονομέτρησε ομιλίες που έγιναν σε συνέδρια, εγκαίνια, τελετές και σε συνέδρια στο προεδρικό Μέγαρο.

Σχεδόν μια ημέρα του μήνα διήρκησαν οι δημόσιες τοποθετήσεις τους. Για την ακρίβεια σύμφωνα με την εφημερίδα Duva, η χρονική διάρκεια το διάστημα των ομιλιών που έκανε ο Ερντογάν, μιλώντας σε όλα σχεδόν τα τοπικά συνέδρια του ΑΚΡ, και σε άλλες δημόσιες εκδηλώσεις ήταν τουλάχιστον 1320 λεπτά.

Στην είδηση του Σερκάν Αλάν από την εφημερίδα Duva, αναφέρεται πως ¨Ο Ερντογάν σε αυτό το διάστημα έκανε πολλές δηλώσεις που καθόρισαν την επικαιρότητα, όπως για την συμμαχία ΑΚΡ-ΜΗΡ, την σύνθεση του εθνικού ύμνου, τον πόλεμο στο Άφριν και τους φοιτητές του πανεπιστημίου του Βοσπόρου¨.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας τον τελευταίο μήνα μίλησε σε συνέδρια που έγιναν σε Μερσίνα, Αττάλεια, Σακάρια , Μπόλου, Ερζουρούμ, Μάρντιν, Ντιγιαρμπακίρ, Σαμψούντα, Κοτύωρα, Κερασούνα, Τραπεζούντα, Γκιούγκιορεν, Μπέιογλου και Μπαγτζιλάρ.Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν, συνολικά μίλησε στον κόσμο 1300 λεπτά στον τελευταίο μήνα , δηλαδή περίπου 22 ώρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.