ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σύμβουλος Ερντογάν: «Χωρίς την σύμφωνη γνώμη της Ρωσίας δε θα μπορούσαμε να εισβάλλουμε στη Συρία»

Σύμβουλος Ερντογάν: «Χωρίς την σύμφωνη γνώμη της Ρωσίας δε θα μπορούσαμε να  εισβάλλουμε  στη Συρία»

Ο Ιλνουρ Τσεβίκ ένας εκ των βασικών συμβούλων του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερνογάν δήλωσε πως χωρίς την σύμφωνη γνώμη δε θα μπορούσαμε να είχαμε εισβάλλει στη Συρία.

Μάλιστα όπως σημείωσε ο Τσεβίκ χωρίς την έγκριση της Ρωσίας η Τουρκία δεν θα μπορούσε να στείλει πάνω από τα συριακά εδάφη ούτε UAV.

Η πραγματικά εντυπωσιακή ομολογία του συμβούλου του Ερντογάν έλαβε χώρα κατά την διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής του καναλιού CNN Türk όπου ο Ιλνουρ Τσεβίκ δήλωσε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι η στρατιωτική εισβολή στο Αφρίν πραγματοποιήθηκε με την στήριξη της Ρωσίας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Tουρκικά Νέα» ο Τσεβίκ ανέφερε τα εξής:

«Η Ρωσία το τελευταίο διάστημα κερδίζει την εμπιστοσύνη του ΠτΔ μας. Έδειξε μια καλή απόδοση. Σύμφωνα με την προσωπική μου βαθμολόγηση, πήρε 10 στα 10. Εάν η Τουρκία δεν είχε ανοίξει τον εναέριο χώρο εκεί, όχι είσοδο σε Ελ Μπαπ και Άφριν δεν θα κάμναμε, αλλά ούτε ΜΕΑ δεν θα μπορούσαμε να πετάξουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Brasco_Aad/status/980123520507228171

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.