«Σοβιετική» προπαγάνδα από τον Ρ.Τ.Ερντογάν: Κοριτσάκι κλαίει επειδή δεν τον συνάντησε

«Σοβιετική» προπαγάνδα από τον Ρ.Τ.Ερντογάν: Κοριτσάκι κλαίει επειδή δεν τον συνάντησε

Ένα κοριτσάκι κλαίει με λυγμούς στα Άδανα της Τουρκίας. Δεν κλαίει γιατί δεν της αγόρασαν κάποιο παιχνίδι. Δεν κλαίει γιατί δεν την αφήνουν να παίξει με τα άλλα παιδάκια. Κλαίει γιατί οι γονείς της δεν την πήγαν να δει από κοντά τον Ταγίπ Ερντογάν! Η εξάχρονη Αλία, στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε κλαίει με λυγμούς.

Κλαίει γοερά και οι γονείς της την καταγράφουν σε βίντεο. Κλαίει για τον Ερντογάν! Η προπαγάνδα ξεπερνάει κάθε όριο! Και θεωρείται βέβαιο ότι η μικρή Αλία σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά του Λευκού Παλατιού του Ερντογάν.

Ο διάλογος με την μητέρα της είναι αποκαλυπτικός:
Μητέρα: «Έλα θα σε πάω!»

Αλία: «Θέλω να πάω τώρα!»

Μητέρα: «Θέλεις να πας τώρα;»

Αλία: «Ναι»

Μητέρα: «Έχει πολύ κόσμο εκεί πως μπορώ να σε πάω;»

Αλία: «Δεν με νοιάζει! Θέλω να πάω!»

Μητέρα: «Που θέλεις να πας; Πες μου»

Αλία: «Στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν»

Μητέρα: «Θέλεις να τον δεις;»

Αλία: «Ναι!»

Μητέρα: «Αλλά έφυγε με το αεροπλάνο. Πως μπορώ να σε πάω;»

Το μικρό κοριτσάκι όταν πια ηρέμησε ρωτήθηκε γιατί έκλαιγε στο βίντεο και απάντησε: «Για τον παππού Ερντογάν που τον αγαπώ τόσο πολύ!» Ο δημοσιογράφος την ρωτάει: «Ηρθε χθες. Κατάφερες να τον δεις;»

Και απαντά: «Όχι, τον είδα μόνο από την τηλεόραση». Όταν την ρωτούν γιατί δεν πήγε, η μικρή «δίνει» τους γονείς της λέγοντας ότι εκείνοι δεν την πήγαν. Η μικρή λέει επίσης ότι χαίρεται πολύ όταν τον βλέπει και το πλάνο κλείνει με την μικρή να βλέπει τον Σουλτάνο στην τηλεόραση με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.