ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ακαρπη η μεσολάβηση Β.Πούτιν στον Ρ.Τ.Ερντογάν για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Ακαρπη η μεσολάβηση Β.Πούτιν στον Ρ.Τ.Ερντογάν για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Αυτό που μετέδωσε από τις 3 Απριλίου σε ζωντανή σύνδεση από την Μόσχα στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη «ΕΜΕΙΣ» στο κανάλι Epsilon, ο διευθυντής του pronews.gr και της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, Τάσος Γκουριώτης, ο οποίος συμμετείχε στην διεθνή διάσκεψη MCIS, αναμετέδωσε σήμερα ο ΑΝΤ1 αναφορικά με την παρέμβαση του προέδρου της Ρωσίας Β.Πούτιν στον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ.Ερντογάν για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αιχμαλώτων στρατιωτικών.

Ο διευθυντής του pronews.gr είχε τονίσει ότι «Αν δεν πετύχει η προσπάθεια του Β.Πούτιν, πολύ δύσκολα θα απελευθερώνονταν οι δύο Ελληνες αιχμάλωτοι» και ότι “Εν πάση περιπτώσει είναι παράδοξο ότι ζητείται από την Ρωσία που όχι απλώς δεν βρίσκεται στο ΝΑΤΟ, αλλά στον αντίποδα του ΝΑΤΟ να μεσολαβήσει μεταξύ δύο μελών του ΝΑΤΟ, για να επιστραφούν δύο στρατιωτικοί που ανήκουν σε χώρα μέλος του ΝΑΤΟ!

Οπως ανέφερε σήμερα ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στη Μόσχα, ο Ρ.Τ.Ερντογάν αρνήθηκε να τους απελευθερώσει γιατί οι Ελληνες δεν παραδίδουν τους «8» πραξικοπηματίες.

Να πούμε ότι έχει ζητηθεί και από τον υπουργό Αμυνας της Ρωσίας Σ.Σοϊγκού να παρέμβει για την απελευθέρωση των δύο αιχμαλώτων αλλά ούτε η δική του παρέμβαση είχε αποτέλεσμα.

Γενικά δεν υπάρχει καμία ορατή πιθανότητα απελευθέρωσης των δύο Ελλήνων αιχμαλώτων στρατιωτικών, αν δεν επιτευχθεί από ελληνικής πλευράς κάποιο «ισοδύναμο τετελεσμένο» (οι νοούντες νοήτωσαν) που θα επιτρέψει στην ελληνική πλευρά να διαπραγματευθεί, αν όχι από θέση ισχύος, τουλάχιστον επί ίσοις όροις…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.