ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρωσία: «Ξεκινήσαμε την παραγωγή των τουρκικών S-400» – Δεν υποχωρεί η Άγκυρα παρά τις απειλές για κυρώσεις (βίντεο)

Ρωσία: «Ξεκινήσαμε την παραγωγή των τουρκικών S-400» – Δεν υποχωρεί η Άγκυρα παρά τις απειλές για κυρώσεις (βίντεο)

Ξεκίνησε η παραγωγή των αντιαεροπορικών συστημάτων S-400 που προορίζονται για την Τουρκία. Αυτό ανέφερε ο Aleksandr Miheyev πρόεδρος της Rosoboroneksport.

Μιλώντας στο Sputnik ο Miheyev ανέφερε πως η παραγωγή των τουρκικών S-400 ξεκίνησε και η Ρωσία θα τηρήσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της.

«Ξεκινήσαμε την υλοποίηση του συμβολαίου με την Τουρκία. Η παραγωγή ξεκίνησε. Υπάρχουν ακόμη κάποιες διαδικασίες αλλά όλα έχουν συζητηθεί. Θα τηρήσουμε τις υποχρεώσεις μας στο ακέραιο» δήλωσε τα αφεντικό της Rosoboroneksport..

Όλα αυτά τη στιγμή που ο Wess Mitchell βοηθός υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ είχε απειλήσει ευθέως την Τουρκία ότι θα υποστεί κυρώσεις που ενδέχεται να επηρεάσουν και το πρόγραμμα του F-35 εάν προχωρήσει στην προμήθεια των ρωσικών συστημάτων.

Έτσι φαίνεται πως για την ώρα η Τουρκία δεν δείχνει καμία διάθεση υπαναχώρησης από την παραγγελία των ρωσικών συστημάτων, οπότε μοιραία η επόμενη κίνηση επαφίεται στις ΗΠΑ και κατά πόσο θα προχωρήσουν στην υλοποίηση των απειλών τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.