ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τουρκία: Επίθεση «Γκρίζων Λύκων» σε γραφεία της Μ. Ακσενέρ – 8 τραυματίες (φωτό)

Τουρκία: Επίθεση «Γκρίζων Λύκων» σε γραφεία της Μ. Ακσενέρ – 8 τραυματίες (φωτό)

Επίθεση με μαχαίρι πραγματοποίησαν οι Γκρίζοι Λύκοι σε γραφεία του κόμματος της Μεράλ Ακσενέρ. Οκτώ άτομα τραυματίστηκαν, από την επίθεση, στην οποία, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα, υπήρχε και ένα άτομο με μαχαίρι.

Οι Γκρίζοι Λύκοι, πολιτικά, εκφράζοντα από το ΜΗΡ, το κόμμα του Ντεβλέτ Μπαχτσελί, αλλά και το BBP, του Μουσταφά Ντεστιτζί, τα οποία, αμφότερα είναι σε εκλογικό συνασπισμό με το ΑΚΡ, του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εν όψει των προεδρικών εκλογών της 24ης Ιουνίου.

Η επίθεση έγινε από μέλη του κόμματος του MHP που ήταν στην περιοχή και έκαναν προεκλογική συγκέντρωση. Σύμφωνα με την αστυνομία προσήχθησαν οκτώ άτομα.

Η Ακσενέρ καταδίκασε την επίθεση και σημείωσε ότι τίποτα δεν πρόκειται να την φοβίσει.

Ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Αϊτούν Τσιράι, μίλησε για τρελούς και απεγνωσμένους ανθρώπους που χρησιμοποιούν νεαρούς για να επιτεθούν επίσης σε νεαρούς, θέλοντας να δημιουργήσουν και να γιγαντώσουν ένα πολεμικό κλίμα.

Ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Μουσαβάτ Ντερβίσογλου είπε από την πλευρά του ότι υπεύθυνος για κάθε σταγόνα αίματος που χύνεται είναι ο ηγέτης του MHP, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Την επίθεση καταδίκασε και ο υποψήφιος Πρόεδρος της αντιπολίτευσης, Μουχαρέμ Ιντσέ ο οποίος είπε ότι ο πολιτικός ανταγωνισμός δεν είναι πόλεμος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.