ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

Επίθεση Ερντογάν σε Ελλάδα: «Τους “τελειωμένους” τους αναβάθμισαν τέσσερις βαθμίδες οι Οίκοι αξιολόγησης»!

Επίθεση Ερντογάν σε Ελλάδα: «Τους “τελειωμένους” τους αναβάθμισαν τέσσερις βαθμίδες οι Οίκοι αξιολόγησης»!

Για «τελειωμένη» Ελλάδα έκανε λόγο για ακόμη μια φορά ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν εξαπολύοντας την οργή του κατά των διεθνών Οίκων αξιολόγησης οι οποίοι όπως λέει «τόλμησαν» να αναβαθμίσουν μια “χρεωκοπημένη χώρα.”

Αιτία για την οργή Ερντογάν οι εκτιμήσεις των διεθνών Οίκων για την… τουρκική οικονομία.

Ο Τούρκος πρόεδρος χρησιμοποίησε την Ελλάδα ως υποτιμητικό παράδειγμα προκειμένου να υποβαθμίσει την αξιοπιστία των οίκων αξιολόγησης, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αφήστε αυτούς, μην τους δίνετε σημασία, είναι ακροβάτες. Αυτοί έναν γείτονα που τελείωσε και χρεωκόπησε, τον αναβάθμισαν τέσσερις βαθμίδες. Αυτοί (σ.σ. οι Έλληνες) λαμβάνουν νέα χρέη και ζουν με αυτά» για να συνεχίσει ακόμη πιο δριμύς:

«Συγγνώμη δηλαδή, αλλά δεν μπορούν να πληρώσουν τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων. Πώς γίνεται αυτή η αναβάθμιση;», τόνισε ο Ερντογάν, ξεκαθαρίζοντας ότι «στην Ελλάδα αναφέρομαι».

«Προσπάθησαν να μας πνίξουν σε μικρά κύματα. Είμαστε όλοι μαζί στα ασφαλή λιμάνια της χώρας μας» πρόσθεσε, ανεβάζοντας για μία ακόμη φορά τους τόνους, ενόψει και των προεδρικών εκλογών που θα λάβουν χώρα στην Τουρκία, στις 24 Ιουνίου.

Την προηγούμενη φορά που ο Ερντογάν είχε εξαπολυ΄σει τα βέλη του κατά της χώρας μας ήταν τον περασμένο Μάρτιο, όταν πάλι είχε πει:

«Πείτε μας με ποια λογική και με ποια κριτήρια μας υποβαθμίσατε. Οι γείτονές μας έχουν βυθιστεί, είναι εξαντλημένοι. Ωστόσο την αναβαθμίσατε. Σας ξέρουμε καλά», είχε πει τότε ο Ερντογάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.