ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Τον Σεπτέμβριο του 2019 στην Τουρκία τα δύο πρώτα F-35Α της ΤΗΚ

Τον Σεπτέμβριο του 2019 στην Τουρκία τα δύο πρώτα  F-35Α της ΤΗΚ

Τα δύο πρώτα τουρκικά F-35A θα παραδοθούν στη Τουρκία στις 21 Ιουνίου αλλά θα οδεύσουν σε τουρκικό έδαφος τον Σεπτέμβριο του 2019, αναφέρουν πηγές από την Lockheed Martin.

Mέχρι τότε θα περάσουν επιχειρησιακή πιστοποίηση στις ΗΠΑ.

Η κεντρική άτρακτος του συγκεκριμένου F-35A με Αριθμό Κατασκευής (Construction Number) AT-1 ήταν η 21η που κατασκευάστηκε από τις Τουρκικές Αεροδιαστημικές Βιομηχανίες (ΤΑΙ) ως υποκατασκευαστή και είχε παραδοθεί στις 12 Ιουλίου 2017 στη Northrop Grumman, μέλος της βιομηχανικής ομάδας της Lockheed Martin που αναπτύσσει και παράγει το αεροσκάφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι TAI παράγουν επίσης μεταλλικές συλλογές της κεντρικής ατράκτου και απάρτια από συνθετικά υλικά όπως οι θυρίδες των αποθηκών οπλισμού, μέρος των εξωτερικών πυλώνων και προσαρμογέων μεταφοράς όπλων αέρος-εδάφους και οι αγωγοί των εισαγωγών αέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.