Θανάσιμη απειλή για τα νησιά του Αιγαίου: Νέες ρουκέτες για τα T-122 Sakarya του τουρκικού στρατού (βίντεο)

Θανάσιμη απειλή για τα νησιά του Αιγαίου: Νέες ρουκέτες για τα T-122 Sakarya του τουρκικού στρατού (βίντεο)

Την ίδια ώρα που η αμερικανική και γενικά δυτική αμυντική τεχνολογία απαγορεύει την χρήση βλημάτων και πυρομαχικών με κεφαλές υποπυρομαχικών η τουρκική βιομηχανία για ακόμα μια φορά και με γνώμονα το δικό της στρατιωτικό συμφέρον ανακοίνωσε ότι στις 2 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι δοκιμαστικές βολές των νέων ρουκετών με πολεμική κεφαλή υψηλής εκρηκτικότητας θραυσμάτων των 122mm για τους πολλαπλούς εκτοξευτές T-122 Sakarya

Οι ρουκέτες TRB-122 ενσωματώνουν πολεμική κεφαλή υψηλής εκρηκτικότητας θραυσμάτων και επιτυγχάνουν κάλυψη περιοχής εμβαδού 4.800 x 4.800 μέτρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.