ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρ.Τ. Ερντογάν και Μ. Ακιντζί εγκαινίασαν τον αγωγό ΤΑΝΑΡ

Ρ.Τ. Ερντογάν και Μ. Ακιντζί εγκαινίασαν τον αγωγό ΤΑΝΑΡ

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εγκαινίασε σήμερα τον αγωγό Tanap, από τον οποίο θα μεταφέρεται το φυσικό αέριο από το Αζερμπαϊτζάν στην Ευρώπη, μέσω της Τουρκίας, στοχεύοντας να μειώσει την εξάρτηση της ηπείρου από τους ρωσικούς υδρογονάνθρακες.

Ο Αγωγός φυσικού αερίου Ανατολίας (Trans-AnatolianPipeline- Tanap), η κατασκευή του οποίου υπολογίζεται σε 8,5 δισεκατομμύρια δολάρια, περιλαμβάνεται στα μεγάλα σχέδια υποδομών που πρόκρινε ο πρόεδρος της Τουρκίας στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας ενόψει των προεδρικών και βουλευτικών εκλογών της 24ης Ιουνίου.

Ο Ερντογάν εγκαινίασε τον Tanap, κατά τη διάρκεια μιας τελετής στο Εσκισεχίρ μαζί με τους ομολόγους του από το Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίεφ, της Σερβίας Αλεκσάνταρ Βούτσιτς, της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

«Ο Tanap είναι ο τελευταίος καρπός του κοινού μας οράματος» δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας.

«Είναι επίσης προάγγελος των σχεδίων που θα εκπονήσουμε στο μέλλον» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.