Ερντογάν από τα κατεχόμενα: «Δε θα επιτρέψουμε ποτέ οι Τ/Κ να γίνουν μειονότητα – Η Κύπρος είναι εθνικός μας στόχος»…

Ερντογάν από τα κατεχόμενα: «Δε θα επιτρέψουμε ποτέ οι Τ/Κ να γίνουν μειονότητα – Η Κύπρος είναι εθνικός μας στόχος»…

«Μηνύματα» σε Ελλάδα και Κύπρο από τα Κατεχόμενα, τα οποία επισκέφθηκε το απόγευμα της Τρίτης, έστειλε ο Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος υπογράμμισε ότι δεν θα επιτρέψει ποτέ να γίνουν οι Τουρκοκύπριοι θύματα του αδιεξόδου, στις κοινές δηλώσεις του με τον Μουσταφά Ακιντζί.

Μετά την ορκωμοσία του τη Δευτέρα, ο Ερντογάν την Τρίτη ταξίδεψε αρχικά στο Αζερμπαϊτζάν και στη συνέχεια στην Κύπρο, ενώ το επόμενο διήμερο θα είναι στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ. Μάλιστα, το μεσημέρι της Πέμπτης θα έχει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να γίνουν οι Τουρκοκύπριοι μειονότητα σε ένα ελληνοκυπριακό κράτος», τόνισε ο Ερντογάν, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu. «Η Κύπρος είναι ο εθνικός σκοπός μας. Στόχος μας είναι να βρεθεί μία δίκαιη και βιώσιμη λύση για την Κύπρο», συμπλήρωσε.

Ακόμη, ο Ερντογάν δήλωσε ότι στόχος της Τουρκίας είναι να διπλασιάσει το ΑΕΠ των Κατεχόμενων, μετατρέποντάς τα σε επίκεντρο της ανατολικής Μεσογείου.

Στα Κατεχόμενα έστησαν φιέστα για την επίσκεψη Ερντογάν. Τον υποδέχθηκε πλήθος κόσμου με σημαίες στα χέρια, ενώ κάποια στιγμή ένα κορίτσι έπεσε στην αγκαλιά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.