ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σύμβουλος Ερτνογάν: Η ανταλλαγή Patriot με S-400 είναι αδιανόητη

Σύμβουλος Ερτνογάν: Η ανταλλαγή Patriot με S-400 είναι αδιανόητη

Απόλυτος ήταν στην τοποθέτησή του ο Τούρκος βουλευτής Berat Conkar του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ και σύμβουλος του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ. Ερντογάν στα σενάρια περί ανταλλαγής συστημάτων Patriot αντί των ρωσικών S-400.

O Conkar ο οποίος είναι και μέλος της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων του τουρκικού κοινοβουλίου δήλωσε στο ρωσικό Sputnik ότι οι προσπάθειες της Ουάσιγκτον να πουλήσει συστήματα Patriot με αντάλλαγμα την ακύρωση της προμήθειας των S-400 θα αποτύχουν.

«Παρά τη σταθερή μας στάση αναφορικά με την προμήθεια των S-400 η αμερικανική πλευρά επιμένει να θέτει το θέμα στην ατζέντα των συνομιλιών κάτι που ειλικρινά είναι δύσκολο να εξηγήσω», σημείωσε ο Τούρκος βουλευτής για να συνεχίσει:

«Το θέμα για την αγορά των S-400 έει κλείσει οριστικά. Έχουμε εξηγήσει την κατάσταση στο ΝΑΤΟ και τους Αμερικανούς εταίρους μας με τον πιο δυνατά ξεκάθαρο τρόπο και στο ανώτατο επίπεδο, μέσω του προέδρου μας και του υπουργού Εξωτερικών. Ανταλλαγή Patriot με S-400 είναι απλά αδιανόητη» πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.