ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Την κατάσχεση των Πύργων Τραμπ στην Κωνσταντινούπολη πρότεινε τουρκικό κόμμα ως αντίποινα στις «κυρώσεις»!

Την κατάσχεση των Πύργων Τραμπ στην Κωνσταντινούπολη πρότεινε τουρκικό κόμμα ως αντίποινα στις «κυρώσεις»!

Mια κάπως ιδιαίτερη ιδέα για το πώς μπορεί η Άγκυρα να απαντήσει στις κυρώσεις των ΗΠΑ βρήκε τουρκικό πολιτικό κόμμα.

Το τουρκικό κόμμα İYİ ή Καλό Κόμμα πρότεινε στον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να προχωρήσει σε κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ και των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου του, που υπάρχουν εντός των συνόρων της Τουρκίας μετά από τις κυρώσεις που επέβαλαν οι ΗΠΑ.

«Το Κόμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) θα πρέπει να κατάσχει τους Πύργους Τραμπ», είπε ο εκπρόσωπος του Καλού Κόμματος και γενικός γραμματέας, Αϊτέν Σιράι, σε δήλωση του που δημοσίευσε η Hürriyet Daily News στις 2 Αυγούστου.

Το συγκρότημα των «Trump Towers» βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και αποτελείται από 40 ορόφους. Το ένα από τα κτίρια διαθέτει διαμερίσματα ενώ το άλλο είναι ένα κτίριο γραφείων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πρόταση του Καλού Κόμματος μπορεί να μην πέσει στο κενό. Ο Ερντογάν δήλωσε σε ομιλία του τον Ιούνιο του 2016 ότι το όνομα του Τράμπ θα πρέπει να σβηστεί από τους πύργους της Κωνσταντινούπολης, και κατηγόρησε τον τότε υποψήφιο για το προεδρικό χρίσμα, για ισλαμοφοβία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.