ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ανοδος για την τουρκική λίρα μετά την ανακοίνωση του εξοπλιστικού προγράμματος των 13,5 δισ. δολ.!

Ανοδος για την τουρκική λίρα μετά την ανακοίνωση του εξοπλιστικού προγράμματος των 13,5 δισ. δολ.!

Η τουρκική λίρα ενισχύθηκε περίπου κατά 2%, και ανέκαμψε μετά το ιστορικά χαμηλό επίπεδό της όταν ανακοινώθηκε ότι ο Ρ.Τ.Ερντογάν αποφάσισε κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής Αμυντικής Βιομηχανίας, αμυντικές επενδύσεις και έργα αξίας 13,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, μεγάλο μέρος από τα οποία θα καταλήξουν στις ΗΠΑ.

Χθες, η λίρα υποχώρησε έως και 6%, εν μέσω ανησυχιών για τη νομισματική πολιτική υπό τον πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν και την επιδείνωση των σχέσεων με την Ουάσινγκτον.

Αντιπροσωπεία Τούρκων κυβερνητικών αξιωματούχων θα μεταβεί στην Ουάσινγκτον σε δύο ημέρες για να συζητήσει τη συνεχιζόμενη κρίση στη σχέση μεταξύ των δύο συμμάχων στο NATO. Η Άγκυρα και η Ουάσινγκτον έχουν καταλήξει σε προσυμφωνίες για ορισμένα ζητήματα, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η λίρα έχει χάσει πάνω από το 27% της αξίας της φέτος. Στις 10:12 ώρα Ελλάδας, η ισοτιμία του τουρκικού νομίσματος διαμορφώθηκε στις 5,2298 λίρες ανά δολάριο. Χθες, υποχώρησε κατά 4,5%, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη ημερήσια πτώση των τελευταίων δύο και πλέον ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.