ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Σκληρό πόκερ» από Ρ.Τ.Ερντογάν: Απορρίφθηκε η αίτηση απελευθέρωσης του Α.Μπράνσον – Στην Ρωσία Χ.Ακάρ και Χ.Φιντάν

«Σκληρό πόκερ» από Ρ.Τ.Ερντογάν: Απορρίφθηκε η αίτηση απελευθέρωσης του Α.Μπράνσον – Στην Ρωσία Χ.Ακάρ και Χ.Φιντάν

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν παίζει «σκληρό πόκερ» όταν αποφασισμένος να ηγηθεί του μουσουλμανικού κόσμου και να δείξει στις ΗΠΑ ότι «Αυτός κάνει κουμάντο» στην περιοχή): Αντίθετα με ότι πιστευόταν ότι θα υποχωρούσε στις αμερικανικές κυρώσεις, ο πάστορας Μπράνσον που κατηγορείται ως πράκτορας της CIA κια εκ των βασικών στελεχών που ενορχήστρωσαν το πραξικόπημα του 2016, παραμένει σε κράτηση στο σπίτι του.

Το Ποινικό Δικαστήριο της Σμύρνης, απέρριψε την η έφεση που είχε καταθέσει ζητώντας να αφεθεί ελεύθερος ενόψει της δίκης του.

Ο Μπράνσον βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, στο σπίτι του στη Σμύρνη, καθώς κατηγορείται ότι υποστήριξε το αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016, ότι έκανε προπαγάνδα υπέρ του PKK, αλλά και για κατασκοπεία. Ωστόσο, όλες αυτές τις κατηγορίες τις αρνείται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απόφαση για μη απελευθέρωση του πάστορα αναμένεται να φέρει νέες κυρώσεις κατά της Τουρκίας από τον πρόεδρο Ν.Τραμπ και η Τουρκία από την πλευρά της θα επιβάλει και αυτή επιπλέον κυρώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.