ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τουρκία: Τούρκος στρατιώτης σκοτώθηκε σε μάχη με τους Κούρδους

Τουρκία: Τούρκος στρατιώτης σκοτώθηκε σε μάχη με τους Κούρδους

Ένας Τούρκος στρατιώτης πέθανε σήμερα, από τραύματα που είχε αποκτήσει κατά τη διάρκεια μαχών με Κούρδους αντάρτες του PKK σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού στρατού.

Το τουρκικό Γενικό Επιτελείο σημειώνει ότι ο στρατιώτης τραυματίσθηκε βαριά σε αντιτρομοκρατική επιχείρηση στην επαρχία Αγκρί την Τρίτη, γράφει το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν ή PKK αναφέρεται ως τρομοκρατική οργάνωση από την Τουρκία καθώς και από τις ΗΠΑ και την ΕΕ.

Η τρομοκρατική εκστρατεία του PKK διαρκεί πάνω από τρεις δεκαετίες εναντίον της Τουρκίας, καθώς αναφέρει η οργάνωση αυτή, ότι το σύνολο της νοτιοανατολικής τουρκικής επικράτειας ανήκει στο Κουρδιστάν και βρίσκεται υπό την κατοχή των Τούρκων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τη δεκαετία του ’80 μέχρι σήμερα έχουν σκοτωθεί περίπου 40 χιλιάδες άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων γυναικών και παιδιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.